Loading the player...

Juhlintaa ympäri vuoden! 27/28 vuotta verkossa! Kunnia YAHUSHUALLE! Asa Mikaiyah, liity joukkoomme!

 • Juhlintaa ympäri vuoden! 27/28 vuotta verkossa! Kunnia YAHUSHUALLE! Asa Mikaiyah, liity joukkoomme!

  Otteita videolta:

  "4. huhtikuuta 1994 ALEPH & TAV AMIGHTYWIND RUACH HA KODESH HOLY FIRE Last Chance
  -palvelutyö synnytettiin verkossa apostoli, profeetta Elisheva Eliyahun kautta. Yli 27 vuoden ajan tämä messiaanis-juutalais-helluntailainen palvelutyö on julistanut YAHUSHUA HA MASHIACH'N evankeliumia ja tuonut miljoonia sieluja YAHUSHUA HA MASHIACH'LLE,
  JOKA on TIE, TOTUUS ja ELÄMÄ (Joh. 14:6).

  YAHUSHUA HA MASHIACH on AINOA NIMI, jonka kautta pelastuu – parannuksenteon ja synneistään pois kääntymisen kautta (Ap. t. 4:12). Me emme ole 'kerran pelastunut, aina pelastunut' -tyyppinen palvelutyö. Sillä YAHUSHUA HA MASHIACH sanoo: 'Miksi te sanotte MINULLE: "HERRA, HERRA!" ettekä tottele MINUA?' (Luuk. 6:46) Ja että jos rakastamme HÄNTÄ, meidän täytyy pitää HÄNEN käskynsä (Joh. 14:15).

  Antisionismi ei ole antisemitismiä.

  AmightyWind-palvelutyö opettaa PYHÄN KOLMINAISUUDEN OIKEITA, HEPREANKIELISIÄ NIMIÄ YAHUVEH [JAHVE], YAHUSHUA HA MASHIACH ja RUACH HA KODESH, PYHÄ HENKI.

  Ne pyhät Profetiat paljastavat Danielin kirjan sinetöityjä salaisuuksia.

  Palvelutyö on kertonut todistuksia YAHUSHUA HA MASHIACH'N ITSENSÄ ja pyhien arkkienkelien Mikael ja Gabriel henkilökohtaisista ilmestymisistä, julkaissut yli 150 Taivaasta saatua Profetiaa apostoli, profeetta Elisheva Eliyahun kautta, kääntänyt yli 52 eri kielelle, julkaissut 'Todisteita Profetioiden takana' [Proof Behind the Prophecies].

  Yli 27 vuoden ajan AmightyWind-palvelutyö ja apostoli, profeetta Elisheva Eliyahu ovat pysyneet pystyssä YAHUSHUA HA MASHIACH'N vallan ja voiman kautta huolimatta jatkuvista hyökkäyksistä, joita on tullut kelvottomilta vihollisilta. Helvetin portit eivät pystyneet voittamaan YAH'N palvelutyötä. Sen sijaan profeetta Elisheva Eliyahusta on tullut vain vahvempi ja rohkeampi, AmightyWind- palvelutyö on vain menestynyt ja kukoistanut yksin ABBA YAHUVEH'N [JAHVEN], YAHUSHUA HA MASHIACH'N ja RUACH HA KODESHIN voitokkaiden kätten kautta ja niin, että NÄMÄ ovat puhuneet julki profeetta Elisheva Eliyahun kautta.

  Kaikki kiitos, ylistys ja kunnia YAHUVEH'LLE, YAHUSHUA HA MASHIACH'LLE ja RUACH HA KODESHILLE nyt ja ikuisesti. Amen." [...]

  "YAHUSHUA HA MASHIACH on sen mysteerin PALJASTUS, salaisuus maailman alusta alkaen (Room. 16:25), jota pahuuden voimat eivät ymmärtäneet. Sillä 'eivät he olisi KIRKKAUDEN HERRAA ristiinnaulinneet' (1. Kor. 2:8)." [...]

  "Mutta haluan kaikkien tietävän, ettei ole väliä, mistä heimosta joku tulee, olipa se sitten Juudan heimo tai jokin toinen niistä kahdestatoista heimosta (Ef. 2:18-19). Tietäkää tämä: On vain yksi, jolla on merkitystä, ja HÄN on se VIINIPUU, ja me olemme ne oksat (Jes. 11:1-2; Joh. 15;
  Room. 11; Ilm. 22:16), ja YAHUSHUA HA MASHIACH on kaikkien kuningasten KUNINGAS, HÄN on se HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS.

  HÄN on ainoa 'SUKULINJA', jolla on merkitystä.

  Oletko sinä oksastettu (Room. 11)? Onko sinut adoptoitu? Oletko VERELLÄ pesty ja VERELLÄ ostettu YAHUSHUA HA MASHIACH'N NIMEN ja VEREN kautta?

  Rukoiletko, että sinut katsotaan arvolliseksi tulemaan kutsutuksi YAHUSHUA HA MASHIACH'N
  Morsiameksi (Luuk. 21:36)? Koska älä usko sitä 'massaylöstempaus'valhetta (Mark. 13:36; Luuk. 12:37; Ilm. 3:3; 16:15 ym.).

  Sinun täytyy elää pyhästi tullaksesi kutsutuksi YAHUSHUA HA MASHIACH'N Morsiameksi." [...]

  "Asa Mikaiyah/Mikiyah, sinua valmistellaan. Sinä OLET valmis. Sinä pystyt tähän. Sinä et tule lankeamaan, vaikka se toinen lankesi – minulle on annettu tämä lupaus." [...]

  "Niiden 27 vuoden aikana, joina AmightyWind-palvelutyö on ollut Internetissä, on ollut kaksi miestä, jotka olivat kanssajohtajia apostoli Elisheva Eliyahun kanssa eri aikoina, kunnes he pettivät luottamuksen, koska eivät pystyneet vaeltamaan pyhinä, ja menettivät uskonsa YAHUSHUA HA MASHIACH'AAN, ikävä kyllä. Heille oli helpompaa kääntyä okkultismiin.

  Jälkimmäistä näistä kahdesta miehestä sanottiin Ezra Calebiksi, mutta hänen oikea nimensä on
  Erez Yotam. Voitte olla varmoja, ettei sitä Ezra Calebia – nimi, jonka JUMALA YAHUVEH hänelle antoi – enää ole." [...]

  "Jotenkin joku teki tälle miehelle 'MK-Ultra'-tyylisen mielenhallintaoperaation niin, ettei tämä mies pelkästään uskonut moniin 'jumaliin', mikä oppina on suoraan kabbalasta, juutalaisesta mystiikasta, mitä pahimmasta okkultismin muodosta, vaan että loppujen lopuksi hän ja hänen joukkonsa julistivat itse olevansa osa JUMALUUTTA." [...]

  "Erez Yotam ei koskaan tule takaisin. Hän ei koskaan palaa siihen Ezra Caleb -kutsumukseen. Takaraja hänen paluulleen oli shavu'ot 2020, minkä ABBA YAH antoi Profetiassa 153."

  Category : Teachings

  1 Comments and 0 replies
 • YAHhuer
  YAHhuer Shabbat Shalom Precious YAHUSHUA HA MASHIACH, ABBA YAHUVEH, Precious RUACH ha KODESH our IMMAYAH and Amightywind Congregation! Shabbat Shalom to our precious Pastor, Apostle, Prophet Momma Elisheva Eliyahu.  Shabbat Shalom to Israel Jerusalem, Lebanon, Finnish,and all the Heavenly people in the LAMB’s Book of Life,  May YAH’S peace be with You forever! Thank YOU YAHUSHUA HA MASHIACH for giving us such wonderful days.We Love YOU forever!!! HALLELU YAH!!!!
  arrow_drop_up