Loading the player...

Profetie 17 - Pas Op Je Wordt Verantwoordelijk Gehouden Voor Wat Je Weet

 • Profetie 17
  Pas Op, Je Wordt Verantwoordelijk Gehouden Voor Wat Je Weet!

  "Waar zijn de herders die "IK BEN" geroepen heeft om zorg te dragen voor MIJN schapen? Noem jezelf niet een pastor indien je MIJN schapen niet lichamelijk zowel als geestelijk zult voeden. Stop met de heilige tienden en offergaven te gebruiken om jezelf vet te mesten, in plaats daarvan gebruik ze om MIJN schapen en lammetjes te mesten. Je wordt verantwoordelijk gehouden voor wat jou verteld is geworden. Zegt MIJN Woord niet: "Verzamelt u geen zilver en goud op deze aarde waar de dief steelt, waar mot en roest ze verderven, maar verzamelt uw schatten in de hemel."
  Hoe velen van jullie herders die IK bekendheid toegestaan heb, zodat jouw naam op de tong van ieder schaap is, zijn het ware Evangelie van YAHUSHUA ha MASHIACH aan het gehoorzamen? Hoe velen van jullie zijn voorbeelden aan het zetten voor MIJN Schapen en Lammeren? Vertelde IK jullie werkelijk om dat gebouw van 7 miljoen dollar te bouwen? NEE! De geest van trots heeft jullie op een dwaalspoor geleid, kijk zorgvuldig, lieve lammeren van MIJ, MIJN schapen zullen MIJN stem kennen. Verlaat deze herders die jullie aan het scheren zijn. IK ben niet in hun kerken. IK ben op de treden jullie aan het waarschuwen met stemmen zoals deze handmaagd die nu aan het spreken is. Ren weg, terug de relatie in die je eens had met MIJ. Ren weg van de geest van religie. Dat kerkgebouw, zo mooi en in de schulden, kan jullie zielen niet redden. Die pastor gekleed in op maat gemaakte kostuums kan jullie niet redden. De kerken zijn niet gekleed in MIJN Gewaden van Gerechtigheid, maar in hun eigen modeshows van wegwerpelijke vodden. Ontdoe jezelf van deze geest van trots die erop uit is om indruk op elkaar te maken.
  Schapen die oren hebben om te horen en luisteren en ogen om te zien, herinner, dit soort kerken kan jullie gebeden niet beantwoorden. IK kan jullie tienden niet eren wanneer het gaat voor datgene IK niet gewijd heb om Heilig te zijn. IK, YAHUSHUA ha MASHIACH, jullie Heiland/Redder, sta op de treden en zeg pas op allen die kerken binnengaan waar de herders geld hun god hebben gemaakt en gouden afgoden. Pas op voor de gebouwen waar de herders niet MIJN woorden maar hun woorden aan het spreken zijn.
  Waar de herders vergaderingen houden en toch wordt er niet één woord van bekering/berouw, verlossing of waarschuwing over oordeel of verdoemenis genoemd."

  Category : Prophecies

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up