Loading the player...

Profetie 72 - Planeet X Nibiru Elenin Dag des Oordeels Waarschuwing

 • Profetie 72
  Planeet X, Nibiru, Elenin, Dag des Oordeels Waarschuwing!

  Dwaze mens, denkende dat je rekenkunde kunt gebruiken om de datum te berekenen dat IK, YAHUVEH een planeet zal gebruiken in MIJN Toon om massa vernietiging te veroorzaken aan MIJN vijanden. Een woord der profetische waarschuwing aan de rijken en machtigen die denken dat ze veilig zullen zijn in de ondergrondse steden vol van jullie opgeslagen schatten, delicatessen van voedsel etc.

  De ondergrondse steden die jullie gebouwd hebben en nog steeds aan het bouwen zijn zullen jullie waterige grafkelders zijn, en jullie zullen sterven met jullie schatten van de aarde. En IK, YAHUVEH, heb dat Oordeel uitgesteld omwille van de gebeden van de ware gelovigen in YAHUSHUA's Naam. Zij die gehoorzaam zijn, Heilig voor MIJ wandelen zullen gespaard worden en IK heb tot nu toe genade gehad omwille van MIJN Kinderen die uitroepen voor meer tijd om meer zielen te bereiken voor het Koninkrijk der Hemelen.

  Oordeel is vertraagd maar niet gestopt, en IK ben het, YAHUVEH alleen, die de datum zal berekenen wanneer MIJN Toorn de aarde zal raken. IK, YAHUVEH, heb het Oordeel vertraagd om degenen te beschamen die de ondergrondse steden bouwden, alleen aan zichzelf denkende, bewijzende dat IK, YAHUVEH alleen, Rechter ben over wie zal leven en wie zal sterven, en wie de Hemel zal binnengaan en wie naar de Hel zal gaan.
  Herinner dat IK, YAHUVEH, MIJN Apostelen en Profeten voort zend om te waarschuwen voordat IK MIJN Toorn zend. Het is jullie keuze of jullie luisteren en gehoorzamen maar weet dit, allen zullen oogsten wat ze gezaaid hebben, goed zaad evenals slecht zaad!

  Category : Prophecies

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up