Loading the player...

Profetie 79 IK YAHUVEH YAHWEH zeg Mensen Jullie Missen Het Punt

 • Profetie 79
  Mensen, Jullie Missen Het Punt!"


  "Indien jullie MIJ nu niet aan het gehoorzamen zijn, en indien jullie nu compromis aan het sluiten zijn met de dag die IK apart heb gezet als MIJN Heilige Sabbat Dag en indien jullie niet denken dat het belangrijk is om een ieder van MIJN Geboden te onderhouden, wat laat jullie denken dat jullie zullen gehoorzamen gedurende de spoedig komende Grote Verdrukking? Waarom is het comfortabeler om te luisteren naar de leer van de mens, wanneer ze MIJN Woorden verdraaien om het te vervormen naar het zondige beeld van de mens? Hoewel MIJN Zoon YAHUSHUA jullie rust is, is HIJ niet een DAG van RUST. MIJN Zoon YAHUSHUA is niet een dag, en MIJN 4e Gebod verklaart duidelijk om MIJN Sabbat Dag van rust Heilig te houden. Welk deel hiervan begrijpen jullie niet? JA, rust in YAHUSHUA want Zijn JUK is zacht en Zijn last is licht maar dit heeft niets te maken met de Sabbat dag. Onderhield YAHUSHUA de Sabbat niet?

  Zond IK Mijn Zoon YAHUSHUA niet om een voorbeeld voor jullie te zijn? Weten jullie waarom IK een dag van rust apart gezet heb? (Gen. 2:1-3) Weten jullie niet dat deze Sabbat dag er is om een zegen aan jullie te zijn en geen vloek? MIJN Vierde gebod zegt duidelijk om MIJN Sabbat dag van rust Heilig te houden. Zegt de wet die IK geschreven heb met MIJN eigen vurige vinger op een stenen tablet en aan Mozes op berg Sinai gegeven heb niet; "Eer Mijn Sabbat Dag en houd het Heilig?" (Exodus 20:8) Opnieuw vraag IK aan jullie, sinds wanneer is Mijn Zoon YAHUSHUA een dag? Vraag jezelf af, waarom zou satan de Dag van de Sabbat naar Zondag veranderen indien het niet voor zijn doel gebruikt zou gaan worden tijdens de Grote Verdrukking?

  Luister niet naar hen die iets anders prediken. Hierin ligt de overwinning. Het is geschreven in MIJN Heilig woord, dat IK YAHUVEH, niet kan liegen. Indien je MIJ gehoorzaamt zijn er zegeningen en overwinningen zoals geschreven staat in Deut. 28. Er zijn vloeken voor hen die niet gehoorzamen. Lees en studeer wat geschreven is in Exodus 31:12-17. De ware Sabbat zal een teken zijn tussen MIJ YAHUVEH en MIJN Mensen, en het zal gebruikt worden om te identificeren wie MIJ werkelijk aanbidt en wie MIJ zal dienen tijdens de Grote verdrukking. Zal je MIJ YAHUVEH en YAHUSHUA aanbidden op de Ware Shabbat, Vrijdag Zonsondergang tot Zaterdag Zonsondergang? Of zul je tijdens de Grote verdrukking de zoon van satan dienen en aanbidden op Zondag?

  Indien je nu niet MIJN Heilige Sabbat Dag aan het onderhouden bent, wat laat jou denken dat je het dan zult doen in de Grote Verdrukking hetwelk slechts een zucht verwijderd is. Dat is waarom IK nu aan het spreken ben door deze Ringmaagd van MIJ heen die is aangesteld om een profeet te zijn aan de naties zodat deze waarschuwing over de wereld zal rinkelen. Weet je niet dat zij die leren dat het onmogelijk is om gehoorzaam te zijn en Heilig te zijn voor MIJ excuses maken voor hun zonde eigen zonden?

  IK YAHUVEH, ZEG: MENSEN JULLIE MISSEN HET PUNT!

  Dit is niet open voor debat. Je zult ofwel doen wat IK, YAHUVEH zeg of in de Grote Verdrukking met jullie zielen zullen jullie betalen. Diegenen die zijn opgestaan en zeiden, "Ik zal Elisabeth's rechter zijn, ik zal Elisabeth's jury zijn" bekeer jullie nu of jullie zullen voor MIJ staan en IK zal zeggen, "Ga weg van MIJ jij werker der ongerechtigheid". Want IK BEN YAHUVEH en IK neem geen deel aan enig debat. IK alleen ben rechter, IK alleen ben jury, IK alleen ben scheidsrechter. (...)"

  Category : Prophecies

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up