Loading the player...

Profetie 102 - Het Is Slechts Een Kwestie Van Tijd

 • Profetie 102
  "Het Is Slechts Een Kwestie Van Tijd!"

  Ben aangemoedigd MIJN kostbare Bruid. Jullie zullen deze vijanden zien vallen. IK waarschuw jullie MIJN kostbare Bruid, jullie ergste vijanden zullen gevonden worden in jullie eigen huishouden. Diegenen die niet hun leven hebben overgegeven en niet hun liefde hebben overgegeven aan MIJ, diegenen die MIJ niet op de eerste plek zetten in hun leven en hun liefde, diegenen die weigeren de Waarheden in de Heilige Geschriften te geloven, diegenen die weigeren te erkennen dat er slechts één weg is naar de Hemel, door MIJN Naam en vergoten Bloed, diegenen die weigeren te geloven dat er een Hel te betalen is voor de consequenties van onbekeerde zonde.

  Jullie ergste vijand zal gevonden worden in jullie eigen huishouden want deze zijn degenen die de meeste pijn toe kunnen brengen. Dat is waarom IK MIJN scheidend zwaard aan het brengen ben! Het is niets nieuws. Lees het Woord. IK ben jullie aan het beschermen want er komt een dag aan en het is slechts een kwestie van tijd, dat diegenen waar jullie naar kijken als jullie geliefden jullie zullen verraden, jullie zullen opofferen aan het gerechtshof van de wet van het land, dat zij zullen antwoorden aan de beloningen op jullie hoofd wanneer zij vragen, "Waar zijn zij?"

  Het is slechts een kwestie van tijd.

  Dat is waarom IK jullie nu vertel, ben voorbereid want Bruid voordat IK jou meeneem naar huis, naar de Hemel, voordat met MIJ weggenomen wordt, zal IK jou moeten gaan leren hoe je moet rennen en je moet verbergen, hoe je jezelf moet verbergen voor de ogen van de vijand, maar het is goed MIJN schatten want het is slechts een kwestie van tijd.

  Category : Prophecies

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up