Loading the player...

Profetie 120 - Geef Niet Op! Stop Niet!

 • Profetie 120
  Geef Niet Op! Stop Niet!

  Oh hoe lang, hoe lang, hoe lang, hoe lang, hoe lang, hoe lang heb IK gewacht om MIJN Bruid te kunnen omhelzen! Maar het zal niet veel langer zijn! Het zal niet veel langer zijn! Jullie zullen in MIJN armen zijn! Jullie zullen MIJN stem horen! Geef gewoon niet op! Stop niet! Want je bent zo ver gekomen! Geef niet op! Stop niet! Sluit geen compromissen met de leugens van de wereld! Hoe meer dat de wereld jou vertelt dat je onheilig bent, weet dat je Heilig bent! Hoe meer dat zij bespotten en lachen omdat je de Tora Wetten volgt, weet dat je van MIJ bent!

  Hoe meer je de Sabbat verdedigt, de Shabbat, en zegt, 'Het is niet een Zondag', weet gewoon dat je van MIJ bent! Geef niet op. Stop niet. Hoewel de vervolging zo zwaar is en hoewel het zwaarder zal worden, herinner voor wiens Naam je vervolgd wordt! Herinner om wie je gehaat wordt!

  Oh zij zullen jouw naam gebruiken en jouw naam zullen zij ontheiligen en allerlei soorten kwaad ertegen spreken, maar het is niet echt jouw naam die zij haten. Het is wie je vertegenwoordigt. Het is wie je bent in MIJ. Het zijn de Boodschappen die je geeft die rechtstreeks vanuit de Hemel komen.

  Dus geef niet op jij! Stop niet jij! Want IK zal wraak gaan nemen op deze vijanden! En zij zullen bidden voor de bergen om hen te verbergen—van HIJ die op de Troon zit! (Open.6:15-17) En het Heilige LAM dat geslacht, gekruisigd was en wederom opstond! YAHUSHUA ha MASHIACH is MIJN Naam! En IK vertel je geef niet op! En stop niet want IK BEN met jou!

  Bereik MIJN mensen. Bereik MIJN mensen. IK spreek niet alleen tot de mensen in Israël maar IK spreek tot de mensen van de wereld. Bereik MIJN mensen. Ga door met MIJN Schapen en Lammeren te voeden. Ga door met niet beschaamd te zijn voor jouw getuigenis want jouw getuigenis is niet wie jij bent, jouw getuigenis is wie IK BEN -- in jou! Dat is wat de duivel haat! Dat is wat jouw vijanden haten!

  Maar datzelfde getuigenis bewijst wie IK BEN -- want IK verander levens! En groot, groot, groot, groot, groot, groot, groot zijn de beloningen in de Hemel voor degenen die bereid zijn geweest, bereid om hun reputaties neer te leggen, hun namen neer te leggen, bereid zijn geweest om vervolgd te worden omwille van MIJN Naam!

  Category : Prophecies

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up