Loading the player...

Profetie 126 - GODS Toorn Spoedig Naar Deze Wereld Gezonden

 • Profetie 126
  GODS Toorn Spoedig Naar Deze Wereld Gezonden!

  Nu, Profetie 126 zoals het live voort kwam – met beide Profeten, Ezra & Elisheva, die in "Heilige Tongen" spreken, zoals GODS GEEST hen geeft uit te spreken (Hand. 2:3-4) in hemelse of aardse talen (1 Kor. 13:1). Ezra begint gebed met bemiddelende tongen (Rom. 8:26-27; 1 Kor. 14:15). Elisheva spreekt voort in tongen die Profetie brengen (1 Kor. 14:6). YAHUVEH GOD zalft hem krachtig om haar te beschermen en te bedekken, en de Zalving om te Profeteren aan te wakkeren.
  Het volgende omvat hun gezegende, gezalfde gesprek op 12 april 2016, in de aanloop naar vurige Heilige tongen tegen YAH'S vijanden, en het voortkomen van Profetie 126.
  Elisheva was onder zulke geestelijke aanval, vervolging en mishandeling geweest dat ze niet eens wist of ze ooit weer zou profeteren. Er was deze gezalfde Profeet uit Israël die door YAHUVEH GOD opgewekt is voor nodig, om de verbrijzelde vleugels van deze vlinder Elisheva te herstellen en te genezen en haar in het geestelijke rijk los te laten – allemaal in de Naam van YAHUSHUA HA MASHIACH.
  Aanschouw hoe YAHUVEH deze 2 Zalvingen alreeds als één had samengevoegd. Aanschouw hoe de Zalving tussen hen vloeit. Aanschouw de liefde die YAHUSHUA hen voor elkaar heeft gegeven. Wij bieden onze excuses aan voor enige moeilijkheid om Elisheva's stem te horen. De Profetie begint na 7 minuten.
  Category : Prophecies

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up