Loading the player...

Profetie 127 - AmightyWind Steekt de Rode Zee Over

 • Profetie 127
  AmightyWind Steekt de Rode Zee Over!

  Terwijl we geestelijk de Rode Zee overstaken in gebed, zodat wij vrijheid zouden hebben van de farao die mijn leven en het leven van deze Bediening achtervolgde, sprak GOD ALMACHTIG dit Woord voort.

  Paul Hellem, was Nikomia – een geestelijke naam die gegeven werd in 2002 bijna 14 jaar geleden – YAH nam die naam weg omdat hij door de jaren heen alleen maar “alsof aan het doen” was. Voor de afgelopen 7 jaar, werd zijn hart harder en harder, totdat hij zich volledig tot satan keerde. YAH heeft hem uit het Boek des Levens gewist en uit de Bediening gewist – want ook bedreigde en bracht hij mijn leven in gevaar, en lasterde YAHUVEH, YAHUSHUA & de HEILIGE GEEST. Nu is hij een kind van satan in onboetvaardige rebellie, in ieder soort van kwaad, die een geest van Izebel (Jezebel) heeft en mij dood wil hebben. Maar iedere vervloeking die hij zendt moet op zijn eigen hoofd terugkeren.

  Allen die deze stap van geloof nemen en als deel van AmightyWind de Rode Zee oversteken, zullen gezegend worden terwijl YAH de Zalving toeneemt ver boven wat wij kunnen durven dromen of ons voorstellen. Enige zegeningen die achtergehouden zijn geworden, mogen nu vrijelijk voortvloeien!

  Category : Prophecies

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up