Loading the player...

Profetie 123 - Verwoesting Komt Eraan Verwoesting is Hier

 • Profetie 123
  Verwoesting Komt Eraan! Verwoesting is Hier!

  [...] kijk NIET naar de verwoesting. Want IK BEN in de storm, IK ben in de orkaan. IK zal doen wat er ook voor nodig is. Want MIJN woede is meer immens dan je je kunt voorstellen. MIJN Naam wordt gelasterd. MIJN GELIEFDE ZOON'S Naam wordt gelasterd. De RUACH ha KODESH, MIJN lieve, lieve Kostbare HEILIGE GEEST zoals jij zegt, wordt gelasterd.

  Dit is slechts een voorbeeld [voorproefje] van MIJN Furie! DIT IS SLECHTS EEN VOORBEELD [VOORPROEFJE] VAN MIJN WOEDE! IK waarschuw je, en IK waarschuw je, en IK waarschuw je dat de verwoesting eraan komt. IK geef je Profetie na Profetie en waarschuw dat verwoesting eraan komt. Ben IK niet een YAH die ZIJN Woord houdt? Dit is slechts een VOORBEELD [voorproefje]! Wacht maar tot de hele wereld raast! Wacht maar tot de vulkanen uitbarsten als een kettingreactie!

  WIL JE MIJ BESPOTTEN!? Wil je dat wat een "Obama-Natie"/ gruwel is -- als aanvaardbaar noemen, als iets om te doen! Ze werpen de Heiligheid terug in MIJN GEZICHT! IK heb gezegd dat MIJN Woord waarschuwt. Profetie na Profetie heb IK voortgesproken, VERNIETIGING KOMT ERAAN! Welk deel hiervan begrijpen jullie niet?

  IK BEN een GOD die Heiligheid eist. Denk NIET dat je gewoon kunt wegkomen met een gebed. Denk NIET dat je gewoon kunt zeggen, oh maar GOD is gewoon liefde. IK BEN IN DIE ORKAAN! IK BEN IN DIE OVERSTROMING! IK BEN IN DIE TORNADO! IK BEN IN DE SNEEUWSTORMEN! Dus dit is een voorbeeld [voorproefje] van de verwoesting die eraan komt.

  Kijk NIET enkel naar de verwoesting, maar richt je ook op de Wonderen die IK tegelijkertijd zal doen. Want voor zij die Heilig zijn, zelfs indien ze op hetzelfde land leven, jullie zijn verborgen onder de beschutting van MIJN Vleugels. MIJN Heilige Engelen zullen jullie beschermen. IK zal voorzien van jullie noden.

  IK gebruik deze Bediening om Azië te bereiken. Je kunt niet bevatten hoevelen op hun knieën zijn gekomen [gevallen], en hun hoofden bogen en YAHUSHUA als MASHIACH belijden. Je kunt niet bevatten hoe IK deze Bediening gebruik en al de verschillende tongen [talen] en meer die op weg zijn. Zodat wanneer verwoesting komt, ze weten naar wie ze moeten kijken, ze weten naar wie ze moeten uitroepen. En MIJN Hand is over hen en liefdevol houd IK hen vast. [...]

  Prijs MIJ temidden van de stormen, want degenen die van MIJ zijn zijn in de Palm van MIJN Hand. Degenen die tot YAHUSHUA behoren zijn in de Palm van ZIJN Hand.

  Category : Prophecies

  1 Comments and 0 replies
 • Brother Zhang
  Brother Zhang Thank you YAHSservant777 ! Thank you faith to ABBA YAHUVEH And YAHUSHUA And Sweet IMMAYAH ! May ABBA YAHUVEH bless you and protect you always ! In the name of YAHUSHUA ! AMEN !
  arrow_drop_up