Loading the player...

Profetia 130 – YAHUSHUA ilmestyy Elisheva Eliyahulle Saaronin ruusuna!!!

 • Profetia 130 – YAHUSHUA ilmestyy Elisheva Eliyahulle Saaronin ruusuna!!!

  Ihme, joka tallennettiin äänitteelle YAHUSHUA’sta, joka saapuu Apostoli ja Profeetta Elisheva Eliyahun (Elisabeth Elijah) luokse 5. heinäkuuta 2016.

  Profetia:

  Kathrynyah: Me rakastamme sinua!

  YAHUSHUA: Rakas tytär Elisheva. MINÄ näen sinut. Sinä yrität.

  Elisheva: Jestas, tuoksuu niin hyvältä, minä aion itkeä!

  YAHUSHUA: Sinä yrität tehdä niin paljon yhdellä kertaa, ja sinä miellytät MINUA niin paljon. MINÄ olen tässä! MINÄ olen kävellyt tässä huoneessa. MINÄ istun sängylläsi, samalla kun sinä puhut Tatianalle, ja kun Kim ja Tatiana tekevät, mitä sinä olet pyytänyt heitä tekemään, ja sinä olet soittanut Justinille ja sinä olet antanut MINUN nuhteen Sanani suojellaksesi MINUN rakasta tytärtäni, ja tehdäksesi tyhjäksi pahan, jota tehtiin.

  Joten Elisheva, MINÄ haluan antaa sinulle MINUN rauhani ja MINÄ haluan kertoa sinulle, että MINÄ olen tässä, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun sinä olet koskaan haistanut MINUN tuoksuni, ja se on Sharonin Ruusu, joka on tässä. MINÄ istun sängylläsi, Sanat tänä päivänä, sinä kuulit Sanat, jotka MINÄ olen sanonut. Niin monet tulevat vihaamaan sinua noiden Sanojen tähden, ja he tulevat nousemaan ylös, mutta älä pelkää, koska Elisheva, MINÄ olen todistanut tänä päivänä, että MINÄ olen tässä.

  MINÄ olen tässä, MINÄ en ole koskaan kaukana. Ensimmäisen kerran kaikkina näinä vuosina sinä haistat MINUN tuoksuni, ja voitelu peittää sinut, ja MINUN rakkauteni ja MINUN läsnäoloni. Niin monia uhrauksia sinä olet tehnyt, ja kuitenkin MINÄ kerron sinulle tämän, MINÄ ainoastaan moninkertaistan siunaukset kaikille, en ainoastaan johtajistolle, vaan kaikille jotka siunaavat tätä palvelutyötä.

  Joten MINÄ annan sinulle uuden merkin, ihmeen ja voimallisen teon, ja sitä nauhoitetaan jopa nyt Tatianan ja Kim'in ollessa täällä. Kun te vähiten odotatte sitä, odottakaa odottamatonta. Sillä te kuljette MINUN merkeissäni, ihmeissäni ja voimallisissa teoissani, ja "YAHUSHUA'n demon stompers" ovat likimain valmiita mennäkseen ylös uuden tason. Kun MINÄ lähetän Ezran, joka tuo Elishevan, minne tahansa hän (Ezra) menee.

  Joten valmistautukaa, valmistautukaa, odottakaa odottamatonta Taivaasta, ja valmistautukaa, ja jopa ruusujen tuoksu kasvattaa voitelua nyt sinussa, ja MINÄ olen tullut sanomaan sinulle, että vain rauhoitu. MINÄ annan sinulle MINUN rauhani, MINÄ annan sinulle rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksen, ja MINÄ annan sinulle uuden Sanan. MINÄ sanoin sinulle, että sinun täytyy juosta kilpaa pysyäksesi perässä.

  MINÄ asetan sinun eteesi juhla pöydän, jonka keskellä sinä olet, ja sinä haistat MINUN läsnäoloni tuoksuni uudella tavalla, ja tämän maailman päällä ei ole hajuvettä, joka olisi verrattavissa MINUN tuoksuuni, ja Tatiana, MINÄ olen antanut sinulle anteeksi, MINÄ sallin tämän antaakseni sinun tietää, että mikään ei ollut muuttunut, sinä rukoilet ja sinä odotat merkkiä, että onko tuo biologinen äiti muuttunut?

  Ei minun tyttäreni, hän yrittää siepata sinut pois, hän ei pysty muuttamaan raitojaan, sillä hän ei valitse tehdä niin. Sinä tiedät, kuka sinun äitisi ja sinun isäsi on, sinä tiedät kuka opastaa ja kuka rakastaa sinua. Sinä tiedät, kuka johdattaa sinut Taivaaseen, se ei ole vain MINUN Elishevani, se ei ole vain Kathrynyah, vaan nyt se on myös Ezra, sillä sinä aina halusit isän rakkauden ja nyt Tatiana, hyvin pian hän tulee syleilemään sinua, ja muista että sinä et ainoastaan saa yhtä, sinä saat äidin ja isän rakkauden, kun sinä katsot häntä silmilläsi, ja hän halaa sinua, äläkä häpeä itkeä.

  Korkea Veisu 2:1-4 "Minä olen Saaronin kukkanen, olen laaksojen lilja." 2. "Niinkuin lilja orjantappurain keskellä, niin on minun armaani neitosten keskellä." 3. "Niinkuin omenapuu metsäpuitten keskellä, niin on minun rakkaani nuorukaisten keskellä; minä halajan istua sen varjossa, ja sen hedelmä on minun suussani makea. 4. Hän on vienyt minut viinimajaan; rakkaus on hänen lippunsa minun ylläni.

  Category : Prophecies

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up