Loading the player...

Profetia 131 – Donald Trump, poksahteleva kuin popcorn!

 • Profetia 131 – Donald Trump, poksahteleva kuin popcorn!

  Profetia annettu Elisheva Eliyahulle (Elisabeth Elijah) 29. kesäkuuta.

  Otteita Profetiasta:

  Saatanallisella eliitillä, joka täyttää Valkoisen Talon, on niin paljon verta käsissään (Psalmit 94:20-23)— murhaajan verta, syntymättömien verta - mutta MINÄ olen nostanut ylös Donald Trumpin, joka arvostaa elämän pyhyyttä. Ja on hänen toiveensa, ja MINÄ olen antanut hänelle tämän toiveen: Pestä tuo veri pois käsistä! Muuttaa aborttilait! Antaa oikeudet takaisin osavaltioille!

  Elisheva, MINÄ muutin sinun sydämesi!

  Sinä ainoastaan näit hänet siinä, missä kirosanat täyttivät hänen suunsa. Sinä näit hänet siinä, missä hän on mies, joka palvoo tämän maailman materiaalisia asioita. Mutta sitten, niin kuin MINÄ näytin sinulle unessa, Profetiat, joiden luokse hän tulisi ja hän lukisi - ja MINÄ vedän häntä puoleeni jopa nyt kun sinä puhut!

  TAIVUTTAMAAN POLVENSA MINULLE!

  – MINULLE, YAHUSHUA'lle -

  Sillä vaikka muut katsovat häneen [negatiivisesti], ja ennen kuin sinä käskit esirukoilijoita rukoilemaan hänen puolestaan, sinä myös - ainoastaan näit saastan, joka tulee esiin hänen suustaan - mutta MINÄ nostan hänet esille ja MINÄ käytän miestä, joka ei tunne vanhurskautta vielä. Ja silti MINÄ olen laittanut halun häneen saadakseen vanhurskautta (Evankeliumi Matteuksen mukaan 5:6)!

  ...Hänet on voideltu pitämään meteliä! Te ette voi hiljentää häntä - he ovat yrittäneet...

  ...He ovat yrittäneet pelotella häntä! He yrittävät tuoda hänelle häpeää! He ovat pilkanneet häntä! He turmelivat hänen maineensa! He yrittävät saada hänet näyttämään siltä, kuin hän olisi alempana mielipidekyselyissä. Todellisuudessa hän on korkeammalla...

  ...Rukoilkaa Donald Trumpin puolesta! Että hän tekee kaiken, mitä hän voi tehdä! Pestäkseen veren pois Valkoisesta Talosta!...

  ...Mutta MINÄ, YAHUVEH, sanon, MINÄ olen muuttanut hänen sydäntään koko tämän ajan - kun hän meni ihmisten eteen, samalla kun hän aidosti välittää ihmisistä - MINÄ, YAHUSHUA, sanon, MINÄ pesen hänen sydämensä, MINÄ puhdistan hänen sydämensä! Hän ei ole täysin antautunut MINULLE. Mutta muistakaa toimeksianto, jonka MINÄ annan tälle Palvelutyölle:
  ALKAKAA RUKOILLA!...


  Category : Prophecies

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up