Loading the player...

JEESUS rakastaa sinua! (Pelastusrukous)

 • JEESUS rakastaa sinua! (Pelastusrukous)

  Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla (Room. 3:23​), mistä johtuen ainoa tie Taivaaseen on YAHUSHUAN (JEESUS KRISTUS) Golgatan sovintoveren kautta (Joh. 14:6). Raamattu sanoo, että "jos sinä suullasi tunnustat YAHUSHUAN Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on Hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut." (Room. 10:9)

  Raamatun mukaan meidän on synnyttävä uudesti ylhäältä, jotta pääsisimme Jumalan valtakuntaan (Joh. 3:3). Kun ihminen syntyy uudesti ylhäältä, Pyhä Henki tulee asumaan ihmiseen ja alkaa vaikuttaa tahtomista ja tekemistä (Fil. 2:13​). Tästä alkaa prosessi, joka päättyy vasta siinä vaiheessa, kun ihminen kuolee tai kun Jumala muuttaa hänen ruumiinsa katoamattomaksi ylösnousemusruumiiksi (1 Kor. 15:51-52, ylöstempaus).

  "Kerran pelastunut, aina pelastunut" -oppi ei Raamatun mukaan pidä paikkaansa. Pelastus on prosessi: "Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Messiaassa YAHUSHUASSA." (Fil. 3:13​-14)

  Uuden liiton uskovina emme enää elä lain alla vaan armon alla, mikä EI kuitenkaan anna meille lupaa tehdä syntiä (Room. 6:14​-16). Uudessa liitossa Jumala ei enää pidä meitä vastuussa 613 Vanhan testamentin lain noudattamisesta, MUTTA kymmenen käskyä (2 Moos. 20:1-17) ovat edelleen voimassa eivätkä ne ole muuttuneet (Matt. 5:17​-19, Matt. 19:16-19). Myöskään neljäs käsky: "Pyhitä lepopäivä", ei ole muuttunut. Jumalan tarkoittama lepopäivä, viikon seitsemäs päivä, on perjantaiauringonlaskusta lauantaiauringonlaskuun. Siitä lähtien kun tiedämme mikä TODELLINEN lepopäivä on, meillä ei ole enää mitään tekosyytä Jumalan edessä (Hepr. 10:26-29), vaan meidän on tehtävä parannus ja aloitettava oikean sapatin pyhänä pitäminen. On toisaalta syytä varoa lakihenkisyyttä; lepopäivä on tarkoitettu ihmiselle siunaukseksi eikä taakaksi. YAHUSHUA on sapatin Herra (Luuk. 6:5).

  Kaikkivaltias Jumala tiesi jo etukäteen, ennen kuin oli luonutkaan mitään, kaikki ne sielut, jotka tulisivat rakastamaan häntä, ja toisaalta kaikki ne, jotka tulisivat kapinoimaan Häntä vastaan. Jokainen sielu teki jo kerran Taivaassa ennen maailman luomista oman valintansa. Jokaisen ihmisen nimi, joka pysyi uskollisena Luojalleen eikä kapinoinut Häntä vastaan, kirjoitettiin Karitsan elämänkirjaan. Kukaan ei voi siis vahingossa joutua helvettiin, vaan kaikki ne, joiden nimet on kirjoitettu Karitsan elämänkirjaan ennen maailman perustamista (Dan. 12:1, Joh. 6:39, Ilm. 13:8), tulevat tavalla tai toisella pelastumaan.

  Category : Teachings

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up